A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Motherboards » Asus Motherboards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Quick one on video..



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 25th 07, 12:00 PM posted to alt.comp.periphs.mainboard.asus
St
external usenet poster
 
Posts: 12
Default Quick one on video..

Is there any problem with running an NVidia card in the P5B series boards?
Looks like there set up for ATI crossfire but I've given up on running any
ATI based boards after my last encounter using them... I don't intent to run
crossfire or sli. Just a single 7xxx or 8xxx series NVidia card..

Thanks,
stubs


  #2  
Old December 25th 07, 06:35 PM posted to alt.comp.periphs.mainboard.asus
Mephisto
external usenet poster
 
Posts: 9
Default Quick one on video..


"St" wrote in message ...
Is there any problem with running an NVidia card in the P5B series boards?
Looks like there set up for ATI crossfire but I've given up on running any
ATI based boards after my last encounter using them... I don't intent to
run crossfire or sli. Just a single 7xxx or 8xxx series NVidia card..

Thanks,
stubs


No issues. I run Nvidia 8800GT in Crossfire mb right now.


  #3  
Old December 28th 07, 03:17 AM posted to alt.comp.periphs.mainboard.asus
Crew
external usenet poster
 
Posts: 3
Default Quick one on video..

"St" wrote:
Is there any problem with running an NVidia card in the P5B series boards?
Looks like there set up for ATI crossfire but I've given up on running any
ATI based boards after my last encounter using them... I don't intent to run
crossfire or sli. Just a single 7xxx or 8xxx series NVidia card..

Thanks,
stubs



I ran a PNY brand NVidia 8600GT 512MB OC version in my P5B motherboard without
any problems at all. I'm running the card now in my P5K-E with the crossfire
support disabled in bios and have no problems. The only reason I don't have it
in my P5B anymore is because I moved that motherboard over to my other computer
which is now running an ATI card.
Crew

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick Cam pro Luvly Jubly UK Computer Vendors 2 January 27th 04 10:27 PM
Need Help Quick! Thunder9 Homebuilt PC's 4 November 6th 03 12:27 PM
quick quick slow eddie Asus Motherboards 4 July 28th 03 03:22 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.