A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Compaq Computers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Compaq Presario 6000 question



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 16th 05, 09:59 PM
Richard Ward
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Compaq Presario 6000 question

I hooked my son's computer up to our DSL line this morning for the first
time in several months, and applied a substantial number of patches to
WinXP. One thing concerns me, Windows update had a warning on the first
batch of patches that for Compaq and HP computers that had WinXP
preinstalled, using the system restore utility could cause the system to
lock up after service pack 1 was installed. Service pack 1 wasn't one
of the listed downloads, and when I checked the update history, service
pack 1 wasn't one of the listed updates of the 67 this computer has had.
The alert referred to a Microsoft Knowledge Base article Q329450,
which had a link to a patch supposedly on HP's website. I clicked on
the link, and it just routed me back to HP's main support page without
giving me any way to download the patch. I did a search on their site
for Service Pack 1, figuring that would lead me to the patch, without
success.

Is anyone familiar with this problem? Any suggestions?

  #2  
Old January 17th 05, 03:57 AM
HH
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Most likely, the PC already had SP1 installed. Are you sure it was SP1 and
not SP2?

HH


"Richard Ward" wrote in message
...
I hooked my son's computer up to our DSL line this morning for the first
time in several months, and applied a substantial number of patches to
WinXP. One thing concerns me, Windows update had a warning on the first
batch of patches that for Compaq and HP computers that had WinXP
preinstalled, using the system restore utility could cause the system to
lock up after service pack 1 was installed. Service pack 1 wasn't one of
the listed downloads, and when I checked the update history, service pack 1
wasn't one of the listed updates of the 67 this computer has had. The alert
referred to a Microsoft Knowledge Base article Q329450, which had a link to
a patch supposedly on HP's website. I clicked on the link, and it just
routed me back to HP's main support page without giving me any way to
download the patch. I did a search on their site for Service Pack 1,
figuring that would lead me to the patch, without success.

Is anyone familiar with this problem? Any suggestions?




  #3  
Old January 17th 05, 04:40 PM
Richard Ward
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

It was SP1. The knowledge base article referred to SP1 as well. This
computer is a couple of years old, I don't know when SP1 came out.


HH wrote:

Most likely, the PC already had SP1 installed. Are you sure it was SP1 and
not SP2?

HH


"Richard Ward" wrote in message
...

I hooked my son's computer up to our DSL line this morning for the first
time in several months, and applied a substantial number of patches to
WinXP. One thing concerns me, Windows update had a warning on the first
batch of patches that for Compaq and HP computers that had WinXP
preinstalled, using the system restore utility could cause the system to
lock up after service pack 1 was installed. Service pack 1 wasn't one of
the listed downloads, and when I checked the update history, service pack 1
wasn't one of the listed updates of the 67 this computer has had. The alert
referred to a Microsoft Knowledge Base article Q329450, which had a link to
a patch supposedly on HP's website. I clicked on the link, and it just
routed me back to HP's main support page without giving me any way to
download the patch. I did a search on their site for Service Pack 1,
figuring that would lead me to the patch, without success.

Is anyone familiar with this problem? Any suggestions?





 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 December 19th 04 12:58 PM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 November 1st 04 02:54 AM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 August 21st 04 11:30 AM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 April 17th 04 11:03 AM
HP DVD Writer200i On Compaq Presario 6000 Gerry Paton Compaq Computers 1 November 25th 03 09:22 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.