A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Compaq Computers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Password Error



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 21st 04, 06:14 AM
Echuca
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Password Error

Hello

I have a large problem since setting up a password on a Compaq notebook. It
is the password that is invoked when the computer comes back on after power
save shutdown. I know the password I am using is correct but the computer
will not recognise it. I have tried many times in both ordinary & safe mode.

As a result I cannot start the computer, have tried booting with set up
disks, a "rescue disk" created by my anti-virus software and a Win98 startup
disk. The very first screen that appears is the "Enter Password" one and I
cannot get any further.

I am wondering if there is any solution - any help much appreciated.

The notebook is a Compaq Armada 7400 (Series6366/T14/10.0/V/M/1), 192Mb RAM,
Pentium 2, 3 gig hard disk space left, Windows 98 (not 98SE).

Thanks in advance.
Echy

Regards from Melbourne, Victoria, Australia
http://www.visitvictoria.com/


  #2  
Old November 26th 04, 11:32 PM
Kevin Childers
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Try resetting the CMOS?

KC

"Echuca" wrote in message
u...
Hello

I have a large problem since setting up a password on a Compaq notebook.

It
is the password that is invoked when the computer comes back on after

power
save shutdown. I know the password I am using is correct but the computer
will not recognise it. I have tried many times in both ordinary & safe

mode.

As a result I cannot start the computer, have tried booting with set up
disks, a "rescue disk" created by my anti-virus software and a Win98

startup
disk. The very first screen that appears is the "Enter Password" one and I
cannot get any further.

I am wondering if there is any solution - any help much appreciated.

The notebook is a Compaq Armada 7400 (Series6366/T14/10.0/V/M/1), 192Mb

RAM,
Pentium 2, 3 gig hard disk space left, Windows 98 (not 98SE).

Thanks in advance.
Echy

Regards from Melbourne, Victoria, Australia
http://www.visitvictoria.com/




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A7N8X Motherboard Low Temperature Sensitivity, CMOS Checksum Error kony Asus Motherboards 0 October 10th 04 06:32 AM
Problems installing Nvidia drivers on SuSE Linux 9.1 with kernel2.6.7 with gcc 3.3.3 Tamer Nvidia Videocards 3 June 23rd 04 11:53 AM
Getting a weird Promise RAID (Win XP) error with my ASUS P4C800 Deluxe M. B. Asus Motherboards 5 February 9th 04 12:19 AM
FIC or HIS for a 9600Pro? Phrederick General 8 December 16th 03 12:17 PM
FIC or HIS for a 9600Pro? Phrederick Ati Videocards 8 December 16th 03 12:17 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.