A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Gateway Computers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hey Ben Myers.......



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 2nd 05, 08:45 PM
TR
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Hey Ben Myers.......

Ben, I think it was you a while back that answered a question
concerning this problem I am now seeing but I can't seem to find it
so...

Before upgrading to SP2, I could type a url into IE with or without
the www. and it would try the url both ways. Now, after upgrading to
SP2, I notice that if a url is www.xxx.xxx and I type in xxx.xxx that
it will return a no such site error... same is reverse, if a url is
xxx.xxx and I type in www.xxx.xxx it will return the same error.

Is there some switch in SP2 that changed all this that I can reset or
does this even have anything to do with SP2 and that something else
has changed that I did not notice.

Regards,
TR
  #2  
Old March 3rd 05, 02:34 AM
Ben Myers
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Not sure. I use Firefox and Mozilla... Ben Myers

On Wed, 02 Mar 2005 20:45:08 GMT, TR wrote:

Ben, I think it was you a while back that answered a question
concerning this problem I am now seeing but I can't seem to find it
so...

Before upgrading to SP2, I could type a url into IE with or without
the www. and it would try the url both ways. Now, after upgrading to
SP2, I notice that if a url is www.xxx.xxx and I type in xxx.xxx that
it will return a no such site error... same is reverse, if a url is
xxx.xxx and I type in www.xxx.xxx it will return the same error.

Is there some switch in SP2 that changed all this that I can reset or
does this even have anything to do with SP2 and that something else
has changed that I did not notice.

Regards,
TR


  #3  
Old March 4th 05, 02:52 AM
TR
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Thu, 03 Mar 2005 02:34:00 GMT, ben_myers_spam_me_not @ charter.net
(Ben Myers) wrote:

Not sure. I use Firefox and Mozilla... Ben Myers


Sorry, I thought it was you that had given advice on that once before.
Thanks for the reply though...

Regards,
TR
  #4  
Old March 4th 05, 08:15 AM
Dogface
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Try Tools, Internet Options, Content tab, AutoComplete button, and check Web
Addresses

"TR" wrote in message
...
Ben, I think it was you a while back that answered a question
concerning this problem I am now seeing but I can't seem to find it
so...

Before upgrading to SP2, I could type a url into IE with or without
the www. and it would try the url both ways. Now, after upgrading to
SP2, I notice that if a url is www.xxx.xxx and I type in xxx.xxx that
it will return a no such site error... same is reverse, if a url is
xxx.xxx and I type in www.xxx.xxx it will return the same error.

Is there some switch in SP2 that changed all this that I can reset or
does this even have anything to do with SP2 and that something else
has changed that I did not notice.

Regards,
TR



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SpeedDisk vs. Diskeeper [email protected] Gateway Computers 17 January 24th 05 08:11 PM
Symantec vs. AVG MB_ Dell Computers 18 January 7th 05 09:46 PM
Can anyone advise me what to do with this Dell Nightmare ff Dell Computers 22 December 6th 04 01:42 AM
Thank you Messers Neth and Myers ted Gateway Computers 0 August 7th 03 02:02 AM


All times are GMT +1. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.