A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » General Hardware & Peripherals » Storage (alternative)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

ARGOSY - HD363N - Network Storage



 
 
Thread Tools Display Modes
  #251  
Old May 6th 07, 01:58 AM posted to comp.sys.ibm.pc.hardware.storage
ukcobra
external usenet poster
 
Posts: 2
Default ARGOSY - HD363N - Network Storage

It appears my Power Supply has died, anyone got an idea where I can
get a replacement ?

  #252  
Old May 18th 07, 04:39 PM posted to comp.sys.ibm.pc.hardware.storage
ukcobra
external usenet poster
 
Posts: 2
Default ARGOSY - HD363N - Network Storage

It's worse than that, the device is not powering up either.

Looks like time to find a new unit.

  #253  
Old June 8th 07, 06:16 AM posted to comp.sys.ibm.pc.hardware.storage
rob040
external usenet poster
 
Posts: 1
Default ARGOSY - HD363N - Network Storage

Hi,

I purchased two of the Argosy HD363N's and both of them show the same
problem. When I am copying files from my PC to the NAS, the connecting
gets lost and the green led is blinking (long off, long on). The
device is not responding to anything (also stand-by switch doesn't
work), HDD and fan keep on running. The latest firmware was already
in. I had this several times, while copying large amounts of files.

I read all the previous posts and learned that this device is not
suited for professional use, but in my opinion it should be able to
backup my internal HDD to this HD363N without problems.
In the device I mounted a Western Digital 250GB harddisk (WD2500JB).

Anyone facing the same problem (f.i. the blinking led in that
frequency)?

Regards,

Rob.

  #254  
Old July 30th 18, 07:48 PM posted to comp.sys.ibm.pc.hardware.storage
[email protected]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default ARGOSY - HD363N - Network Storage

On Monday, August 15, 2005 at 10:03:03 PM UTC+5:30, quisoc wrote:
OH!! Beta fw worked fine UNTIL now. I received again the same message
error. I flashed the 04-... fw, and ofr now it's all ok.
I'm from Catalonia, in Europe. There is a possibility that the devices
aren't equal in USA than in Europe?


Can you please share link to download this firmware
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SAN (Storage Area Network) Security FAQ Revision 2004/10/30 - Part 1/1 Will Spencer Storage & Hardrives 0 October 30th 04 08:35 AM
SAN (Storage Area Network) Security FAQ Revision 2004/06/23 - Part 1/1 Will Spencer Storage & Hardrives 0 June 23rd 04 07:04 AM
SAN (Storage Area Network) Security FAQ Revision 2004/04/11 - Part 1/1 Will Spencer Storage & Hardrives 0 April 11th 04 07:13 AM
SAN (Storage Area Network) Security FAQ Revision 2004/02/16 - Part 1/1 Will Spencer Storage & Hardrives 0 February 16th 04 10:02 PM
SAN (Storage Area Network) Security FAQ Revision 2004/02/12 - Part 1/1 Voyager Storage & Hardrives 0 February 12th 04 05:31 PM


All times are GMT +1. The time now is 05:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.