A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Compaq Computers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Compaq Presario R4000 laptop



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 19th 09, 02:21 AM posted to alt.sys.pc-clone.compaq
goofyfootrider63
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Compaq Presario R4000 laptop


this unit has been working well since i got it a few years ago but now
I'm getting these messages:

Hp Wireless Assistant not supported on this machine
Windows Media Player can't open low memory (hard drive is only half
full)
It also seems like my audio has totally disappeared. (sound mute
button won't turn off )

I can't even use a ethernet cable and go online through my router
- these symptoms just started 2 days ago and I'm extremely baffled...

Any suggestions?


  #2  
Old October 19th 09, 04:48 PM posted to alt.sys.pc-clone.compaq
HH[_10_]
external usenet poster
 
Posts: 6
Default Compaq Presario R4000 laptop

Thorough virus scan? Hard drive checked? Defragged? How much RAM installed?
What OS?

HH


"goofyfootrider63" wrote in
message ...

this unit has been working well since i got it a few years ago but now
I'm getting these messages:

Hp Wireless Assistant not supported on this machine
Windows Media Player can't open low memory (hard drive is only half
full)
It also seems like my audio has totally disappeared. (sound mute
button won't turn off )

I can't even use a ethernet cable and go online through my router
- these symptoms just started 2 days ago and I'm extremely baffled...

Any suggestions?



  #3  
Old October 22nd 09, 05:12 PM posted to alt.sys.pc-clone.compaq
goofyfootrider63[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Compaq Presario R4000 laptop


sorry i forgot that info....

its running Win XP Home Edition ver 2002 service pack 3
1.12 GB of RAM
55 GB HD w/ only 28 gigs used

have not defragged hard drive

won't allow me to run AVG virus scan


  #4  
Old December 5th 09, 12:39 AM posted to alt.sys.pc-clone.compaq
- Bobb -
external usenet poster
 
Posts: 179
Default Compaq Presario R4000 laptop


"goofyfootrider63" wrote in
message ...

this unit has been working well since i got it a few years ago but now
I'm getting these messages:

Hp Wireless Assistant not supported on this machine
Windows Media Player can't open low memory (hard drive is only half
full)
It also seems like my audio has totally disappeared. (sound mute
button won't turn off )

I can't even use a ethernet cable and go online through my router
- these symptoms just started 2 days ago and I'm extremely baffled...

Any suggestions?



At start time, press F8 and boot into SAFE MODE.
If audio then works then something in startup messing things up.
Try it - let us know.
http://www.computerhope.com/issues/chsafe.htm



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compaq Presario 900 Laptop Joe[_21_] Compaq Computers 1 June 3rd 08 02:34 AM
compaq presario 1800 laptop Angel Compaq Computers 0 April 22nd 08 01:32 PM
compaq presario laptop theauctioneer Homebuilt PC's 3 December 21st 06 10:34 PM
compaq presario laptop Davy Homebuilt PC's 0 December 21st 06 12:12 AM
Compaq Presario Laptop John Compaq Computers 0 March 12th 05 07:16 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.