A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Search Forums
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.66 seconds.
Search: Posts made by: 1D1OT
Forum: General April 10th 09, 03:28 AM Posted to alt.comp.hardware
Replies: 5
Views: 353
Posted By 1D1OT
Do I have a setting wrong?

"Bob Newman" wrote in message
...

"Grinder" wrote in message
news:[email protected]_s22...
Bob...
Forum: Homebuilt PC's March 29th 09, 10:05 PM Posted to alt.comp.hardware.pc-homebuilt
Replies: 7
Views: 232
Posted By 1D1OT
lLooking for USB for computer front

"metspitzer" wrote in message
...
I would like to have a PCI card that connects to a front 5.25 panel to
give 4 USB 2...
Forum: Homebuilt PC's February 23rd 09, 10:14 PM Posted to alt.comp.hardware.pc-homebuilt
Replies: 6
Views: 333
Posted By 1D1OT
No boot, just shuts down before P.O.S.T.

"TVeblen" wrote in message
...

Need more info.
Do you get any bios beeps?
Does your keyboard's LEDs flash? Are you using a...
Forum: Homebuilt PC's February 23rd 09, 08:02 PM Posted to alt.comp.hardware.pc-homebuilt
Replies: 6
Views: 333
Posted By 1D1OT
No boot, just shuts down before P.O.S.T.

My self-built Win XP Pro MCE machine will not boot. The BioStar splash
screen comes on, but then the machine shuts down before the P.O.S.T. info
displays.

BioStar mobo, P-4 3.0 GB dual core, 2 GB...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 02:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.