A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Sound Cards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Post New Thread
Threads in Forum : Creative Sound Blaster Cards Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
most SB Live drivers restart my Windows XP by stargatenow
My system is: Athlon XP 1700+ Abit KT7A-RAID MB (Via KT133A chipset) 640 MB RAM SB Live 5.1 Geforce4 TI4200 .... win XP pro
June 27th 03 06:30 PM
by stargatenow Go to last post
0 249
Audigy 2 Platinum on Suse 8.2 pro by Eugene
Hello, I am currently running Suse 8.2 pro and trying to get my audigy 2 to work. On other distros, including suse 8.1, i am able to get the sound working but on this one when i try to make tools i get the following error message: make tools cd utils && make make: Entering directory...
June 26th 03 08:51 PM
by Eugene Go to last post
0 269
WAV Question by Neil Turkenkopf
Hi folks! I have a SB Live! 5.1 MP3 card running fine on an AMD 1.2GHz XP Pro PC. Up until now I really haven't needed all the goodies that came bundled with the card, so I've only had the Drivers installed. Now I'm looking for software that will let me remove Hiss and Noise from WAV files. Is...
June 26th 03 02:40 AM
by Neil Turkenkopf Go to last post
0 270
SB Live 5.1 XP Pro Driver Updates by Julian Pitt
Hi Can anyone please tell me if the update posted at SoundBlaster.com for the above drivers makes any difference to the system performance. I have had many problems caused by the drivers for this card and have even had to revert to a standard PC from ACPI. I am loath to install it if the...
June 25th 03 10:52 PM
by Julian Pitt Go to last post
2 327
Can't play mp3 files by rumbach
(rumbach) wrote in message ... Ok I have searched and searched the web and the groups with google. Tried all the recommendations that I found. Nothings works. Soundcard is Xgamer Windows ME All other music...
June 25th 03 03:52 AM
by rumbach Go to last post
0 319
Record Internet Radio segments automatically? by Surfer
Try the Creative Wave Studio, if you've got the SoundBlaster Live setup CD. It isn't selected by default, so you may have to rummage through your setup CDs, toss it in your CD ROM drive and set up just that application. I enjoyed using it to record 33 1/3 vinyl albums and eliminating the...
June 24th 03 02:28 AM
by Surfer Go to last post
0 406
"Echo-y" sound? by Surfer
Have you done the following? 1) Open the EAX Control Panel 2) Click the Source tab 3) Click the Select Source drop-down menu 4) Select Wave/DirectSound 5) Click Reverb and drag the slider down 6) Click Chorus and drag the slider down 7) In the Audio Effects box (upper left-hand side of the dialog...
June 24th 03 02:10 AM
by Surfer Go to last post
0 349
Post New Thread


Display Options
Showing threads 561 to 567 of 567
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.