A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Post New Thread
Threads in Forum : Compaq Computers Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Thread / Thread Starter Reverse Sort Order Last Post Replies Views
Restore CD and Floppy for CompaQ Presario 2100 DESKTOP by _/\\/\\FliX/\\/\\_
`Hello there, I am looking for a restore cd/floppy for CompaQ Presario 2100 DESKTOP PC. I got this (nearly antique) PC from a friend, but it didn't have windows on it, and the computer store told me i should use the restore floppy's and CD's. If you've got them, Please mail me: ...
January 4th 04 05:14 PM
by _/\\/\\FliX/\\/\\_ Go to last post
0 495
Linux modem driver for Compaq Evo160? by \MIDIcian\ \(tm\)
You probably need to install Linmodem. Stan +- +- +- +- "Jean Luc Picard" wrote in message ... I am trying to install the JAMD Linux distro on my Compaq Evo N160 Notebook. Everything installs nicely except the modem, which is a
September 20th 03 03:18 PM
by Ayaz Ahmed Khan Go to last post
2 341
Compaq 2200 desktop Restore disk ? by \(\)
I have an old compaq 22oo desktop , I took out the old win 95 OS and put in windows 98 only to realize later that it was only a 486.. So the MODEM and the built in sound card .WOnt recognize the DRIVERS.. I finally realized that you must have the RESTORE DISK. THIS I don't have .... JUSt a hand me...
September 19th 03 01:13 PM
by Bob Go to last post
4 459
(( صــــور )) إيراني يفعل الفاحشة بالأطفال .. أنظـرو ما كان جزاء فعلته by همس المشاعر
(( صــــور )) إيراني يفعل الفاحشة بالأطفال .. أنظـرو ما كان جزاء فعلته http://www.hammss.com/vb/showthread.php?p=197221#post197221
March 2nd 07 12:26 AM
by همس المشاعر Go to last post
0 488
Presario r3140us - power supply and wireless by Zuri
Hi, Just bought a refurbished one, at Fry's. 1. Is there any power supply that is smaller and lighter for this model? 2. If I will use it overseas, is the ground polarity on the electrical outlet, must be in the adapter (meaning, do I need to have a three holes adapter, or can I use the...
October 14th 04 08:57 PM
by Zuri Go to last post
0 156
Presario 734ea problem with restarting by zoko
I have Presario 734 ea with problem with restarting.I install new Windows Xp Profesional with SP2 2002.After instaling I can not restart my computer.I must manualy restart.If I want to do shut down then retsart on my screen apears do you want in safe mode,last known setiings ...bla,bla bla....then...
February 18th 06 05:32 PM
by zoko Go to last post
0 203
BIOS setup on ARMADA 1575D by [email protected]
Hi guys, I'm unable to access to the BIOS of that laptop: neither F2, nor F4, F10, Del, Canc, Alt+Esc keys seem to work. Once powered on the amount of RAM is shown (64MB) on the left side, the cursor as a LINE still below but there is no way for me to go in the CMOS settings...
September 15th 07 12:59 PM
by [email protected] Go to last post
0 860
Can I upgrade my 1GHz Compaq Deskpro EN Intel 815e to something worthwhile by Ziggy
Hi All, I have a Compaq Deskpro EN, it's a 1GHz machine but I would like to make it faster. Are there any comments regarding worthwhile CPU upgrades or perhaps overclocking? I notice that when I am doing processor intensive operations, i periodically get CPU over temperture alarms which suggests...
December 18th 03 09:40 PM
by the yeti Go to last post
1 543
Presario 2197 and USB PCMCIA card by [email protected]
Hi, Anybody got Presario 2197 (which has USB 1.1 built in) working with a USB 2.0 PCMCIA card? I tried three different cards but can only get a speed of a couple of times of USB 1.1. Even worse is that an external hard drive (AcomData) can't be even recognized by any of the cards and the laptop...
June 17th 05 08:54 PM
by [email protected] Go to last post
0 183
Display driver for Armada M700 by Zacke
Hi, I've installed Win 98 in an Armada M700 and got a display with an awkward solution and only 16 colours. Can anyone give me a hint what to do? Roger
August 20th 04 07:48 AM
by Zacke Go to last post
2 261
pressario 4000 by zack
A mate of mine has a pressario 4000, v4260ea he forgot to get a backup copy of the hard drive when he bought it and now it gone down taking the hidden partition with it. Can anyone supply me with a dvd of the backup, im in england if that makes any difference. My email is in my headers.
November 15th 07 08:23 PM
by Postman Delivers Go to last post
1 527
How do I change the HD mode in the BIOS in presario 4840? by z0man
I just recently aquired one of these older things and I am trying to install Linux on it. I managed to install it once. Then just after adding a graphics card all hell brakes loose on this thing. I believe I have found a solution, and it requires for me to change the Harddrive mode (LBA thing). ...
January 23rd 06 10:37 PM
by Ben Myers Go to last post
6 198
the new hp/compaq zt3000 by Yvo
Has anyone tried the new hp/compaq zt3000. It is listed on HP Shopping's website but hardly, if any, internet reviews are available on this product. I guess it just came out because the feature set it has is terrific and I would have bet that a Cnet would have reviewed it by now.
November 4th 03 05:23 AM
by SK Go to last post
3 631
Armada 4110D S.O.S. by yv6eda
Hello, two questions: I'm istall a fresh copy of Win98 on 1.4GB HD, finally all is working, CD, Serial, IRDa except the rca video for tv, some trick to put this port to work?, I installed the cirrus logic 1.4 driver but the Fn+F4 combination still not working... some ideas ? BTW, may I install a 5...
May 23rd 05 06:49 PM
by Tom Scales Go to last post
1 612
Presario SR5050NX freezes during boot by Yuffie
So I recently installed a new graphics card (GeForce 8600 GT) and a power supply. Everything was working great. I installed the new drivers for the graphics card. Then there was no sound. Re-installed the sound drivers and everything was dandy again. Computer restarted and booted fine so I turned...
June 12th 08 07:48 PM
by Yuffie[_2_] Go to last post
2 503
Stop network boot by yourclothes
I have a Compaq Prosignia that insists on booting from a network and only a network. How do I manage to change this so it will boot from a floppy, hard drive, or CD like any other computer? I know there is probably a setting in the CMOS for this, but I can't find it. Could someone out there help...
October 22nd 04 11:23 AM
by yourclothes Go to last post
0 101
Dead presario 1720US, help please by Yi Qiang
hi, My presario 1720US stopped booting yesterday, the power won't even turn on. When I plug in my ac adaptor, the black bar's light is supposed to be solid green, but not it just flashes. The battery won't charge, and the laptop won't boot at all. Can anyone tell me what the flashing means? ...
February 10th 04 12:36 AM
by The PC Guy Go to last post
1 184
Proliant ML530 6 x Scsi backplane Power connector Pin assignment by Yeti68
Hi, I got a 6x Drivecage and the Scsi backplane of a ML530 ( p/n 141282-001) wich is similar to those in newer Proliant 1600 or ML370. But instead of a dual molex 4 pin standard power connector on backside, there is a 6 pin connector (2x3 pin). I'd like to use that drivecage outside of a ML530,...
March 5th 06 01:43 AM
by Yeti68 Go to last post
0 563
What type of RAM in LTE 5100 series ?? by Yareq
Hi ! I need a help because my old notebook has only 8mb of ram and I need to extend it. Is anybody here who knows what type of ram is used in COMPAQ LTE 5100 series ?? ....and where is it placed in machine ??
(Multi-page thread 1 2)
July 2nd 03 05:43 PM
by Mike Calkins Go to last post
15 593
Built in microphone on Armada M700 does not seem to work by Yannis
I have an Armada M700 with Win 2000. The built into the screen microphone doesn't seem to do anything: if I try to record, the sound recorder utility's "virbrating line" remains dead throughout the test. If, on the other hand, I use an external mic, it all works well. No volume controls are muted...
July 28th 04 01:08 PM
by Yannis Go to last post
0 264
Post New Thread


Display Options
Showing threads 1 to 20 of 3094
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.