PDA

View Full Version : Are there nforce3 250gb ....


Chris Turner
June 26th 04, 09:42 PM
Are there nforce3 250gb mobo's out there for socket 940 cpu's?

Frosty the Snow Bunny
June 26th 04, 11:40 PM
"Chris Turner" > wrote in message
...
> Are there nforce3 250gb mobo's out there for socket 940 cpu's?
>
>

I don't think so. But there are Nforce3 Ultra's for 939 cpu's.

General Schvantzkoph
June 27th 04, 01:41 AM
On Sat, 26 Jun 2004 17:40:27 -0500, Frosty the Snow Bunny wrote:

> "Chris Turner" > wrote in message
> ...
>> Are there nforce3 250gb mobo's out there for socket 940 cpu's?
>>
>>
>
> I don't think so. But there are Nforce3 Ultra's for 939 cpu's.

Don't think that there are any nforce3 250gb for 939s yet. I wonder if
something is wrong with the gb version, there are two boards using the
Nforce 3 Ultra that have crappy external ethernet chips.

Frosty the Snow Bunny
June 27th 04, 01:50 AM
"General Schvantzkoph" > wrote in message
...
> On Sat, 26 Jun 2004 17:40:27 -0500, Frosty the Snow Bunny wrote:
>
>> "Chris Turner" > wrote in message
>> ...
>>> Are there nforce3 250gb mobo's out there for socket 940 cpu's?
>>>
>>>
>>
>> I don't think so. But there are Nforce3 Ultra's for 939 cpu's.
>
> Don't think that there are any nforce3 250gb for 939s yet. I wonder if
> something is wrong with the gb version, there are two boards using the
> Nforce 3 Ultra that have crappy external ethernet chips.

Must be a BIOS issue?

Raj
June 27th 04, 03:29 AM
Who let the Bugs out whoof whoof whoof lol, I am defiently not buying any
NForce 3's mobo's untill the bugs are worked out, and plus my A7N8X Dlx
rev2.00 is enough for me right now (my barton 2500+ unlock is at 2.4ghz, and
thats enought to run HL2)
"Frosty the Snow Bunny" > wrote in message
...
>
> "General Schvantzkoph" > wrote in message
> ...
> > On Sat, 26 Jun 2004 17:40:27 -0500, Frosty the Snow Bunny wrote:
> >
> >> "Chris Turner" > wrote in message
> >> ...
> >>> Are there nforce3 250gb mobo's out there for socket 940 cpu's?
> >>>
> >>>
> >>
> >> I don't think so. But there are Nforce3 Ultra's for 939 cpu's.
> >
> > Don't think that there are any nforce3 250gb for 939s yet. I wonder if
> > something is wrong with the gb version, there are two boards using the
> > Nforce 3 Ultra that have crappy external ethernet chips.
>
> Must be a BIOS issue?
>
>

Gary Colligan
June 27th 04, 04:02 PM
"Raj" > wrote in message
...
> Who let the Bugs out whoof whoof whoof lol, I am defiently not buying any
> NForce 3's mobo's untill the bugs are worked out, and plus my A7N8X Dlx
> rev2.00 is enough for me right now (my barton 2500+ unlock is at 2.4ghz,
and
> thats enought to run HL2)

I have the Gigabyte K8NS Pro with a 3000/64, it's overclock to a 3400, stock
Fan & volts
Temps. 31c CPU & 28c System, the K8NS uses the NForce3/250 chipset...
Runs all day & only gets to 45c under big load.....

I only changed the Motherboard & CPU in my system, it had.......
a Abit NF7-s & 2800+xp worked great, now it's working in my mates system..
other H/W is 2x80gigs SATA HD, 2x120gig ATA HD, 1gig Kingston ram
video is my old FX5600 I think I may need to replace this soon, but it
working OK...

I must say it runs great & NO problems, the best upgrade I have done.
I did not have to restall Windows XP pro, just added the extra drivers to
windows
The K8NS Pro has a lot of ports, 4 SATA, & 4 ATA.....

Very happy with it....

jones
June 28th 04, 09:13 AM
On Sat, 26 Jun 2004 19:50:57 -0500, "Frosty the Snow Bunny"
> wrote:

>
>"General Schvantzkoph" > wrote in message
...
>> On Sat, 26 Jun 2004 17:40:27 -0500, Frosty the Snow Bunny wrote:
>>
>>> "Chris Turner" > wrote in message
>>> ...
>>>> Are there nforce3 250gb mobo's out there for socket 940 cpu's?
>>>>
>>>>
>>>
>>> I don't think so. But there are Nforce3 Ultra's for 939 cpu's.
>>
>> Don't think that there are any nforce3 250gb for 939s yet. I wonder if
>> something is wrong with the gb version, there are two boards using the
>> Nforce 3 Ultra that have crappy external ethernet chips.
>
>Must be a BIOS issue?
>

Probably just economic.

I guess amd and intel are gunning for the xmas market this year ;)